Šī lapa ir izdrukāta no Baltezerabaznica.lv
https://baltezerabaznica.lv/ui/?s=1323693006&fu=read&id=413
ziņa publicēta 29.11.2022

Atbalstīsim tos, kam tas visvairāk ir nepieciešams!

 




❤️‍🔥 Mūsu mērķis ir izgatavot 1000 ierakumu sveces Ukrainas aizstāvjiem!!!!!!!!!

☝️ 10. decembrī aicinām uz ierakumu sveču darbnīcu Baltezera baznīcā.

👐 Tā būs brīnišķīga iespēja mūsu draudzei pašiem sagatavot ierakumu sveces, lai nosūtītu tiem cilvēkiem uz Ukrainu, kuriem tik ļoti tās vajadzīgas, gan sildoties pašiem, gan gatavojot siltu ēdienu, gan gaismai brīdī, kad tās vairs nav. Sagatavosim metāla bundžas ar sarullētu kartonu baznīcā, lai pēc tam citā laikā un vietā atliek vien saliet parafīnu.

❤️ Vērtīgi kopā pavadīts laiks ar ģimeni, sniedzot atbalstu ar savu darbu Ukrainas tautai. Liels paldies tiem,kas jau ziedoja materiālus vai līdzekļus un līdz 10. decembrim to vēl aicināti izdarīt tie, kas nepaguva.

🔥 Mūsu mērķim vajadzīgi apmēram 300 kg parafīna, neliela daļa ir saziedota. Lai to varētu iegādāties pārējo parafīnu un vēl nepieciešamās lietas, vajadzēs ap 1000 eiro. Tāpēc lūdzam arī finansiālu atbalstu.
Ziedot var uz draudzes kontu ar norādi - ierakumu sveču gatavošanai:

Ādažu evaņģēliski luteriskā draudze
LV39UNLA0002000701636

🛢 Lai atbalstītu, atnes uz Baltezera baznīcu tukšas un izmazgātas konservu bundžas, ne augstākas par standarta pupiņu bundžām (līdz 500 ml) un sveču pārpalikumus, kas varbūt mājās saglabājušies. Tās varēs novietot atsevišķās kastēs baznīcā. Vislabākās metāla bundžas, ko nest, ir gaļas 250 ml, kuru augstums ir 3,5 cm un, piem., konservētu zirnīšu budžas ar augstumu 8 cm. Lielas bundžas nederot, jo uguns slikti deg dziļumā un parafīns vajadzīgs ļoti daudz.

ℹ️ Sīkāka informācija - Inga 29248905
Uz tikšanos!