Šī lapa ir izdrukāta no Baltezerabaznica.lv
https://baltezerabaznica.lv/ui/?s=1323693006&fu=read&id=374
ziņa publicēta 17.09.2021

Ādažu draudzes DIAKONIJAS ATBALSTA AKCIJA maznodrošinātām ģimenēm no 12. septembra līdz 3.oktobrim



“Jo Es biju izsalcis un jūs esat Mani paēdinājuši; Es biju izslāpis un jūs esat Mani dzirdinājuši; Es biju svešinieks un jūs esat Mani uzņēmuši. Es biju pliks un jūs esat Mani apģērbuši; Es biju slims un jūs esat Mani apmeklējuši; Es biju cietumā un jūs esat nākuši pie Manis.”
/Mateja 25:35-36/

Lūdzam Jūs ar ziedojumu un pārtikas pakām atbalstīt maznodrošinātās un daudzbērnu ģimenes, kā arī visus citus, kam nepieciešams mūsu atbalsts un palīdzība!

Ziedojumu paciņā varētu būt ilgāk uzglabājami pārtikas produkti, piemēram, makaroni, rīsi, auzu pārslas, gaļas un zivju konservi, eļļa, tēja, cukurs, medus, kafija, žāvēti augli, rieksti u.c.

Draudzes diakonija Jūsu sarūpētās lietas izdalīs Ādažu novada ģimenēm, kam tās nepieciešamas. Paciņu ar Jūsu ziedojumu lūdzam nolikt Baltezera baznīcā pirms vai pēc dievkalpojuma saimniecības telpas skapī diakonijas plauktā.

Ja nepieciešams atbalsts un palīdzība ar pārtiku vai skolas piederumiem, lūdzam vērsties draudzes Diakonijā. Aicinām arī informēt par iespējām saņemt atbalstu Diakonijā tos Jums pazīstamos cilvēkus, kuriem šāda palīdzība nepieciešama.

Varat atbalstīt akciju arī ar ziedojumu, pārskaitot uz draudzes bankas kontu:

DRAUDZES REKVIZĪTI
Saņēmējs: 
Ādažu evaņģēliski luteriskā draudze 
Reģ. Nr. 90000345040 
Konts: EUR: LV39UNLA0002000701636
Informācija saņēmējam: Ziedojums diakonijas rudens akcijai


Tel. 29192611, e-pasts: diakonija@adazudraudze.lv

Ādažu evaņģēliski luteriskā draudze