Šī lapa ir izdrukāta no Baltezerabaznica.lv
https://baltezerabaznica.lv/ui/?s=1323693006&fu=read&id=379
ziņa publicēta 22.10.2021

Par COVID-19 saistītiem ierobežojumiem dievnama apmeklējumiem - informācija atjaunota 14.12.2021

Šajā ierakstā jūs varēsiet atrast pašu jaunāko informāciju saistībā ar dievkalojumu apmeklējumu iespējām, kas tiks papildināta un atjaunota. Tā kā viss mainās strauji, aicinām pirms došanās uz baznīcu šeit ielūkoties.

Sakarā ar COVID-19 epidemoloģisko situāciju valstī…

Laikā līdz 2022. gada 11. janvārim Dievkalpojumi Ādažu draudzes kalpošanas vietās – Baltezera baznīcā un Carnikavas kapelā Laivu māja - nenotiks mums tik pierastajā veidā. Dievkalpojumi svētdienā notiks tikai tiešsaistē un pēc tā varēs individuāli saņemt Svēto Vakarēdienu. Darbdienu vakaros baznīca būs vaļā individuāliem apmeklējumiem.

 

Esot dievnamā, aicinām turpināt ievērot visus epidemioloģiskos piesardzības pasākumus (lietot sejas aizsarg maskas, 2m distance, 15 m2 telpas uz 1 personu, roku dezinfekcija, u.c.). !!!Dievnamā drīkst uzturēties vienlaicīgi viena mājsaimniecība līdz 15 min.!!!!

 

Zemāk bildē uzskatāmi apkopoti laiki un iespējas dalībai draudzes aktivitātēs un baznīcas apmeklējumos.


Dievkalpojumiem attālināti var sekot sekot tiešraidēs
https://www.facebook.com/BaltezeraBaznica  vai https://ej.uz/YouTubeBaltezeraBaznica

Sprediķu ieraksti pieejami https://soundcloud.com/adazudraudze  

Savus aizlūgumus aicinām sūtīt uz aizlugumi@adazudraudze.lv


Lai mūs iedvesmo un stiprina Kristus evaņģēlijs un apustuļu iedrošinājums: "Bet visas žēlastības Dievs, kas jūs Kristū ir aicinājis Savā mūžīgajā godībā, Tas jūs pēc īsām ciešanām pats sagatavos, stiprinās, spēcinās, darīs pastāvīgus. Viņam vara mūžu mūžos. Āmen!” (1.Pētera 5:10-11)


Jūsu Ādažu draudze