Šī lapa ir izdrukāta no Baltezerabaznica.lv
https://baltezerabaznica.lv/ui/?s=1323693006&fu=read&id=380
ziņa publicēta 08.12.2021

11. decembrī Adventa koncerts - Skaņu poēzijas



❄️ Koncertā uzstāsies ērģelniece Ilona Birģele, koklētāja Anda Eglīte un baritons Rihards Millers.
❄️ Koncertā skanēs arī Romualda Jermaka, Riharda Dubras, Georga Pelēča, Aivara Kalēja, Indras Rišes, Līgas Ančevskas, Andas Eglītes un Jāņa Lūsēna kompozīcijas baritonam, koklei un ērģelēm.
❄️ Adventes koncerts būs par ziedojumiem Carnikavas baznīca celtniecībai.
❄️ Koncerts tiks translēts tiešraidē FaceBook.com/Baltezerabaznica
❄️ Apmeklēt koncertu klātienē varēs ierobežots cilvēku skaits, iepriekš piesakoties, uzrādot personu apliecinošu dokumentu un derīgu Covid-19 sertifikātu.
❄️ Pieteikties pa tālruni - sms 28398000 vai rakstīt uz lietvediba@adazudraudze.lv (iepriekš bija norādīta nekorekta e-pasta adrese) , norādot vārdu, uzvārdu, telefona numuru un e-pastu.



KAS BŪS KONCERTĀ

Koncertprogrammā izskanēs speciāli Ilonai Birģelei, Andai Eglītei un Rihardam Milleram  rakstīts komponista Jāņa Lūsēna jaundarbs “Rīta zvaigzne un Ziemeļzvaigzne”. Par savu jaundarbu autors saka: „Darbā Rītazvaigzne un Ziemeļzvaigzne mijiedarbojas diatoniskā skaņu pasaule, kas tuva tautas mūzikai, kā arī kokles skanējumam un politonālu harmoniju mūzikas valoda, kas ir pretstats apcerīgumam, un ir kā darbību virzošs spēks. Friča Bārdas dzeja ir izteikti tēlaina un ireāla. Skaņdarbs ir radīts izvērstas balādes formā.”

Koncertā “Skaņu Poēzijas” skanēs arī iepriekšējos gados radītas latviešu autoru Romualda Jermaka, Riharda Dubras, Georga Pelēča, Aivara Kalēja, Līgas Ančevskas, Andas Eglītes un Jāņa Lūsēna kompozīcijas baritonam, koklei un ērģelēm.

 

KĀ APMEKLĒT KONCERTU

Lai apmeklētu koncertu klātienē, obligāti iepriekš ir jāpiesakās. Pieteikties var rakstot sms uz tālruni 28398000 vai rakstot uz lietvediba@adazudraudze.lv, norādot vārdu, uzvārdu, telefona numuru un e-pasta adresi, lai varētu saņemt norādi par savu personalizētās vietas numuru.

Apmeklējot koncertu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un derīgs COVID 19 sertifikātsBērniem līdz 12 gadiem sertifikāts nav jāuzrāda; bērniem no 12 gadiem jāuzrāda vakcinācijas, pārslimošanas vai testēšanas sertifikāts vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veikta skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.

Ziedot baznīcas celtniecībai var, pārskaitot uz bankas kontu:

Ādažu evaņģēliski luteriskā draudze

Reģ. Nr. 90000345040 

Konts EUR: LV39UNLA0002000701636

Informācija saņēmējam: Ziedojums Carnikavas baznīcas celtniecībai

 

Projektu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds. Organizē Biedrība mūzikas aktivitātēm “Pleno”.

Par visu epidemioloģisko noteikumu ievērošanu atbild organizators.